luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Duizendpoot gezocht bij Van Veelen!

Ben jij creatief, heb je enig technisch inzicht en zoek je een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is? Bekijk dan eens de vacature van Commercieel Administratief Medewerker bij Van Veelen Industriële Verpakkingen!

Als Commercieel Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor de gehele orderafhandeling van onze verpakkingsopdrachten. Je onderhoudt dagelijks contact met onze klanten, maakt calculaties en planningen en regelt transporten. Ook adviseer je klanten over verpakkingsoplossingen, waarbij een creatief inzicht van groot belang is.

Heb jij al enige ervaring in een commerciële of administratieve functie en zoek je een nieuwe uitdaging in een kleine organisatie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Wacht dan niet te lang en solliciteer bij Van Veelen!
Solliciteer hier!

Schrijf je in voor de Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Werken bij de Altena Group

Altena Group is dé partner in totaalonderhoud met ca. 120 medewerkers en klanten in heel Nederland. In het Rotterdamse is de Altena Group vertegenwoordigd door het bedrijfsonderdeel Altena Cleaning. Onze monteurs en operators houden zich hier o.a. bezig met het leeg, schoon en gasvrij maken van petrochemische installaties. Wil jij aan de slag bij een typisch familiebedrijf waarbij de betrokkenheid hoog is en er veel ruimte is om door te groeien? Dat kan, want de Altena Group zoekt collega's! Zowel op het hoofdkantoor in Waalwijk als in de omgeving Rotterdam staan diverse functies open. Bekijk eens de vacatures of lees verder over de Altena Group!


Bekijk de vacatures hier

Uit je comfortzone!

Bij Talentium Careerportals kun je gratis een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere maand brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze maand is dat “Uit je comfortzone!”.

Velen willen groeien. Bij de vraag of diezelfde mensen ook daadwerkelijk willen veranderen, gaan er al minder vingers de lucht in. We kunnen niet groeien als alles blijft zoals het is. roeien is uit je comfortzone komen, op weg naar iets nieuws. Zonder die stap is geen groei mogelijk.

Download het e-book nu gratis en neem gerust een kijkje in de Talentium boekenkast voor andere interessante e-books over carrièremanagement, persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden.


Download 'm hier!

Word SHEQ Manager bij Synres

Synres bv is een Nederlandse producent en wereldwijde leverancier van speciale oplosmiddel gedragen alkyd-, acrylaat- en urethaanharsen voor de wereldwijde coatings markt. Voor de vestiging in Hoek van Holland zoekt Synres een SHEQ Manager!

Als SHEQ Manager draag jij zorg voor de implementatie van het veiligheidsbeleid. Je verricht ongevallen- en incidentenonderzoek, stelt jaarverslagen op o.b.v. aangetroffen risico's en informeert jouw collega's over het verbeteren van het veiligheidsgedrag. Jij hebt een HBO of WO diploma in de richting van Chemie en ca. 5 jaar ervaring als Hogere Veiligheidskundige. Jij bent een echte teamspeler en kunt goed planmatig werken.

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan direct bij Synres!
Solliciteer hier!

Allround Havenmedewerker bij C-Port B.V.

C-Port B.V. is op zoek naar Allround Havenmedewerkers ter uitbreiding van het team in Rotterdam! 

Als Allround Havenmedewerker werk je afwisselend in de functies van stuwer, heftruck en tally. Je gaat aan de slag met het strippen en stuffen van containers, heftruckwerk en de aan- en afhoek van ladingen die aan dok komen. Jij hebt MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een geldig VCA certificaat. Ook heb je eigen vervoer en ben je bereid om in wisselende diensten te werken.

Zoek jij een nieuwe uitdaging in het Rotterdamse waar geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan bij C-Port B.V.!
Solliciteer hier!

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.