luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Talentium Careerportals

Branche: Consultancy, Zakelijke Diensten
Je krijgt bij ons de kans om mee te denken, zelf te ontwikkelen en te doen.
Leren door doen
Watertalent, Luchttalent, Infratalent of Citytalent.
Onze careerportals

Wie zijn wij

Talentium is een Arbeidsmarkt Adviesbureau. Wij werken voor meer dan 100 toonaangevende bedrijven. Hierbij richten wij ons op een aantal specifieke niches zoals de Haven & Industrie, Luchtvaartbranche, Rail & Infra en Zakelijke Dienstverlening.

Met onze careerportals Watertalent, Luchttalent, Infratalent en Citytalent maken wij bedrijven zichtbaar en vindbaar. Wij verzorgen aansprekende werkgeverspresentaties en plaatsen actuele vacatures, stages en afstudeeropdrachten. Voor een hoog bereik bij de juiste doelgroep ontwikkelen en plaatsen wij campagnes voor sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram.

Onze dienstverlening is terug te brengen tot drie verschillende onderdelen. Employer Branding, alles om talenten te bereiken en aan te trekken en ons Learning Center gericht op training en ontwikkeling. Daarnaast hebben wij onze Talentpool, waarin een groot aantal (latent) werkzoekenden met eigen specialisatie is opgenomen.

Employer Branding

Ons platform wordt dagelijks bezocht door vele talenten die in uw branche of sector willen werken. Wij kennen de doelgroep en trekken deze aan. Zo kom je dus via Talentium in contact met de juiste kandidaten voor verschillende functies. Het is ons doel om werkgeversmerken op de juiste manier in de markt te zetten. Met zichtbaarheid op een van onze careerportals bereiken wij voor jouw bedrijf de juiste mensen.

Onze diensten op een rijtje:

 • Profilering met een aansprekende werkgeverspresentatie op één (of meerdere) van onze nichesites;
 • Videoproducties;
 • Vacaturemarketing;
 • Ontwikkeling en uitvoering van social mediacampagnes;
 • Organisatie van evenementen;

Talentium Learning Center

De arbeidsmarkt verandert snel door trends zoals robotisering en automatisering. Sociale vaardigheden, die niet te automatiseren zijn, krijgen een steeds belangrijkere rol in de professionele omgeving van mensen. Talentium Learning Center biedt trainingen aan gericht op 'Social Skills'. 

Met een breed scala aan leermiddelen zoals e-learnings, e-books, webinars, scans & metingen en Essentials (micro learning) verzorgen wij voor onze klanten een blended-trainingsaanpak met een hoog rendement.

Wil jij je kennis over je vakgebied uitbreiden? In de boekenkast  van Talentium vind je de meest informatieve en praktische e-boeken voor jouw carrière. Denk bijvoorbeeld aan tips over het managen van je eigen succes of het bijspijkeren van je softwarekennis. Deze e-books zijn geheel gratis en voor iedereen te downloaden.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Wij willen graag leren van de nieuwe generatie! Dit is de reden dat wij, naast ons team van freelancers, ook meerdere plekken beschikbaar hebben voor 3e en 4e jaars studenten HBO (Communicatie, Marketing en HRM). Ben jij de student die naast je studie op zoek is naar een relevante bijbaan, kijk dan zeker even of wij op dit moment plek beschikbaar hebben.
Terug naar boven

Foto & Video

 • Mainport Talenten Diner 2017

 • Talentium Learning Center - voor Haven en Industrie

  Leren wat, waneer en hoe je maar wilt.
 • Afstuderen bij Watertalent

  Ben jij een HBO Student en zoek jij een stage/afstudeerplek? Kom dan het team van Watertalent versterken. Bilal en Dylan, twee 4e jaars studenten Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam, hebben hun afstudeeropdracht bij Watertalent uitgevoerd. Ze vertellen je graag waarom. 

Beroepengids