luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Bunge Loders Croklaan

Branche: Producten van Plantaardige Olie

Wie zijn wij

Bunge Loders Croklaan werd in de 19e eeuw opgericht door Teunis Crok, die met zijn molen olie perste uit zaden. Door fusies en overnames is de naam vandaag Bunge Loders Croklaan en zijn we een wereldspeler in het leveren van topkwaliteit olie en vetten voor de voedselproducerende industrie. Onze producten worden gebruikt in onder meer bakkerijproducten, chocolade, babyvoeding en snacks. We hebben grote kennis van ingrediënten en werken samen met onze klanten aan het optimaliseren van hun recepten om de producten voor consumenten te optimaliseren.

We hebben vestigingen over de hele wereld. In Rotterdam gaat er iedere dag 3,5 miljoen liter palmolie de deur uit naar klanten in heel West-Europa, dat zijn 150 tankwagens per dag. Er heerst een typisch Rotterdamse cultuur, gemoedelijk, nuchter en met een voorliefde voor de armen uit de mouwen.

Wat doen wij

Bunge Loders Croklaan staat wereldwijd bekend als producent van geraffineerde plantaardige olieproducten.

Ongeraffineerde plantaardige olie wordt met zeeschepen aangevoerd op de olieterminal op de Maasvlakte. Vervolgens wordt de olie geraffineerd en vervoerd naar de klant. De geraffineerde olie wordt gebruikt als halffabrikaat voor voedingsproducenten (frituurvet) diervoederproducenten en cosmeticabedrijven. Vetten kunnen "op maat" worden gemaakt, zodat ze bijvoorbeeld een bepaald smelttraject of hardheid hebben. Dergelijke vetten worden bijvoorbeeld gebruikt als vervanging van cacaoboter in chocolade-achtige producten, of als vervanging van bijenwas om te voorkomen dat snoepgoed aan elkaar kleeft. Ook worden deze vetten toegepast als coating op bakkerijproducten om te voorkomen dat het gebak zacht wordt door het vocht in de vulling.

Bunge Loders Croklaan is één van de weinige bedrijven in deze Rotterdamse petrochemische regio die zich met voeding bezighoudt.

Wat leer jij van ons

Grofweg zijn er drie functies.
Als locatieoperator houd je je bezig met het laden en lossen van schepen en tankauto’s. Als procesoperator ben je werkzaam in het raffinageproces. Als monteur houd je je bezig met werktuigbouw of elektrotechniek.

Je wordt hier intensief begeleid. Je leert het proces door het te doen, maar ook door het maken van interne leerarrangementen die door de VAPRO speciaal voor ons bedrijf zijn ontwikkeld en beschreven. Dat gaat verder dan de inhoudelijke kant van je vakgebied, want we geven ook cursussen over communicatie en samenwerking. Je groei wordt getoetst aan een Persoonlijk Ontwikkelings Plan.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

In onze fabriek zijn wij elke dag hard aan het werk. Daar hebben we mensen voor nodig: mensen met ervaring, mensen met ambitie en mensen met frisse ideeën. Vooral in de technische hoek hebben we operators en monteurs nodig.

In onze open bedrijfscultuur kun jij je mening geven. Dat wordt erg op prijs gesteld en daar wordt serieus naar geluisterd.

Terug naar boven

Contact

Debora de Vries
Recruiter, Human Resources
Website:http://www.bungeloders.com
Adres: Hogeweg 1
1521 AZWORMERVEER
Terug naar boven

Foto & Video

 • Bunge Loders Croklaan - corporate film

 • Bunge Loders Croklaan Oils B.V.

  impressie
 • Bunge Loders Croklaan

  impressie
 • Bunge Loders Croklaan Oils B.V.

  impressie
 • Bunge Loders Croklaan Oils B.V.

  impressie
 • Bunge Loders Croklaan Oils B.V.

  impressie
 • Bunge Loders Croklaan Oils B.V.

  impressie
 • Bunge Loders Croklaan Oils B.V.

  impressie
 • Bunge Loders Croklaan Oils B.V.

  impressie
 • Bunge Loders Croklaan Oils B.V.

  impressie