luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen
Wij maken containerterminals slimmer en efficiënter.
Meer over ons bedrijf
Ben jij flexibel, technisch ingesteld en praktijkgericht? En kun je goed in een team werken? Dan maken we graag kennis met jou!
TBA als werkgever

Containerterminals slimmer en efficiënter maken

TBA maakt containerterminals in de Rotterdamse haven en de rest van de wereld slimmer en efficiënter. Dat doen wij al sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw. Vaak beginnen onze projecten letterlijk bij het begin: ergens wordt een containerterminal gebouwd en de vraag is hoe die terminal er het beste uit kan zien. Wij beantwoorden die vraag onder andere door in een simulatiemodel verschillende onderwerpen van de ‘virtuele’ containerterminal te onderzoeken. Naast het geven van adviezen, ontwikkelen we software voor geautomatiseerde voertuigen – robots – die containers van opslag naar schip vervoeren en andersom. Dat doen we allemaal grotendeels vanuit ons hoofdkantoor in Delft en onze kantoren in Duitsland en Roemenië. Door vanuit deze locaties in de hele wereld te werken, kunnen we onze gezamenlijke kennis optimaal benutten.

Pioniers in automatisering

Robotisering en automatisering ontwikkelt zich steeds sterker over de hele wereld. Dat biedt kansen voor TBA. Onze organisatie onderscheidt zich door steeds tijdig een stap vooruit te zetten. Zo hebben wij ooit het werken met simulatietechnieken geïntroduceerd om containerterminals te ontwerpen. Pionieren met geavanceerde technieken, nieuwe systemen bedenken en zo de wereld laten zien wat er allemaal kan met automatiseren. Dat vinden wij geweldig! En dat is ook hoe wij de toekomst in willen gaan: baanbrekende ideeën uitwerken en onszelf constant blijven ontwikkelen.

Samenwerken aan geniale ideeën

TBA is een organisatie die in alle opzichten techniek en innovatie ademt. Binnen ons team in Delft werken ongeveer 90 hoogopgeleide collega’s aan bijzondere projecten op het gebied van automatisering van containerterminals. Binnen Europa hebben we nog kantoren in de Duitsland en Romenië en zusterbedrijven in de UK waardoor we in totaal met 260 internationale collega’s samenwerken. Intensieve samenwerking en veel onderlinge afstemming helpt ons iedere dag opnieuw bij het creëren van de allerbeste oplossingen. Het inbrengen en uitwerken van geniale ideeën is natuurlijk erg belangrijk voor TBA, maar goed in een team kunnen werken staat op nummer één. Wij zien onze organisatie als een open omgeving waarin wij iedereen uitdagen om mee te denken. Functiegrenzen spelen daarbij geen rol: de inbreng van alle collega’s is voor ons even waardevol. 

Technische en innovatieve mensen van de wereld

Flexibele, technisch ingestelde en praktijkgerichte ‘mensen van de wereld’. Dat zijn mensen die bij uitstek passen bij TBA. Onze opdrachtgevers zijn overal ter wereld gevestigd. Dat betekent dat internationale projectbesprekingen, bijvoorbeeld met bedrijven in de Verenigde Staten of Azië, regelmatig voorkomen. Daardoor kunnen werktijden vanzelfsprekend iedere dag anders zijn en is (technisch) Engels de voertaal in onze organisatie. Qua persoonlijkheid vinden wij openheid en eerlijkheid belangrijk. Wij zien het als een aanwinst voor jouw persoonlijke ontwikkeling en onze organisatieontwikkeling als je zowel ideeën durft uit te spreken, als eventuele fouten durft toe te geven. Heb je verder na het behalen van een bachelor of master in een technische richting, een aantal jaar werkervaring opgedaan in een operationele functie in de op- en overslag van containers? Dan bezit je in onze ogen een waardevolle combinatie: het vermogen om technische en innovatieve ideeën te toetsten aan de praktische haalbaarheid.

Raoul van Heffen vond TBA simpelweg via de website toen hij op zoek was naar carrieremogelijkheden op het gebied van logistiek op WO niveau. Raoul: 'Met name de internationale klantenkring, de specialisatie in de container business en het hoge gevraagde en geboden kwaliteitsniveau van TBA spraken mij erg aan. Bij TBA kan ik de kennis vanuit mijn TU opleiding in Logistiek en Transporttechniek combineren met mijn interesse in software en IT. Een ideale match dus!' 'Eén van de leuke dingen van TBA vind ik dat er altijd een nieuwe uitdaging op je wacht. Het managem...lees verder...
Terug naar boven

Contact

TBA Group
Telefoon:015 - 380 57 75
Adres: Karrepad 2a
2623 APDELFT
Terug naar boven

Foto & Video

  • TBA Netherlands