luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Van Veelen Industriële Verpakkingen

Branche: Exportverpakkingen

Wie zijn wij

Ons ervaren team verzorgt voor alle goederen elke geschikte verpakking, zodat de goederen beschermd zijn tijdens transport en opslag.

"Bij Van Veelen werken we als één team en hebben we aan 1 woord genoeg."

Wij zijn een bedrijf met Rotterdamse inslag; er wordt hard gewerkt in een informele sfeer. Onze medewerkers zijn de schakel in het geheel. 

Door onze samenwerking met Snoeck Services B.V., specialist in “Lashing & Securing”, kunnen wij ook het vastzetten van verpakte en onverpakte lading verzorgen.

Wat doen wij

Verpakkingen

Wij leveren kisten en kratten vervaardigd van vuren en/of plaatmateriaal, duurzame retourkisten, flightcases, pallets, industriële vloeren, skids en holblokken. Deze verpakkingen geheel afgestemd op de wensen en producten van de klant. Maatwerk verpakkingen realiseren we snel.

Op maat verpakken

De goederen vakkundig verpakt conform internationale eisen en indien nodig afgedekt of beschermd middels folie, wij adviseren en realiseren dit. Ook meten wij in op locatie en kunnen met spoed leveren. 

Project begeleiding

Wij begeleiden een volledig verpakkingstraject bij de klant of op onze locatie. Onder andere verzorgen wij het verpakken, in- en uitslag, wegen, labelen, administratie en lashen van de goederen. Onze centraal gelegen locatie is goed uitgerust en voorzien van hijs- en transportmiddelen.

Internationale eisen

Wij voldoen als producent en leverancier aan de internationale ISPM 15 norm. Al ons hout en onze verpakkingen worden voorzien van een registratienummer. Een internationaal merkteken met de garantie dat de verpakkingen voldoen aan deze norm.

Terug naar boven

Contact

Van Veelen Industriële Verpakkingen
Telefoon:010 - 429 01 80
Adres: Van Veenendaalweg 17
3088 HGROTTERDAM